ISO 2386:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٧ يوليو ٢٠١٩

Packed cork — Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste — Determination of moisture content

ملفات الوثيقة ISO 2386:2019

الإنجليزية 3 صفحات
الإصدار الحالي
53.95 USD

مجال الوثيقة ISO 2386:2019

This document specifies a method for determination of the moisture content of packed cork, either virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste.

الأكثر مبيعاً

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24690:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Glass reinforced thermosetting plastic (GRP) pipes — Test method for the determination of long-term pressure endurance strength
ISO 15614-11:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 11: Electron and laser beam welding
IEC/TS 81001-2-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Health software and health IT systems safety, effectiveness and security — Part 2-2: Guidance for the implementation, disclosure and communication of security needs, risks and controls
ISO 37190:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Guidance for practical implementation of ISO 37155 series for supervising at each life cycle phase of smart community infrastructures